Klantenservice

Wie zijn wij

Totaalleverancier

Bij Bol Glascentrum BV staan u en uw project centraal. Ieder project, groot of klein, nemen wij even serieus. Persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen zien wij als het fundament van een goede samenwerking. Toegankelijkheid is voor ons benaderbaar en bereikbaar zijn. Dit vertalen we in korte lijnen op de werkvloer. En net als u houden ook wij van duidelijke afspraken.
Wij zijn Bol Glascentrum BV. Groothandel in Glas en Verf en totaalleverancier voor de zakelijke en de particuliere markt. Ons assortiment is breed en veelzijdig. Onze levertijden snel en onze voorraad is groot.
Als totaalleverancier bieden wij u het complete pakket. Naast glas en verf bieden wij u een compleet assortiment non-paint- en beglazingsproducten. Van schuurmachines tot kwasten, van glasblokjes tot kitspuiten en van advies tot vakkrachten, kortom alles wat een professionele schilder en/of glaszetter of doe-het-zelver nodig heeft.

Bol Glascentrum

Op het gebied van glas hebben wij een groot aanbod:

  • Enkel glas (gelaagd glas, figuurglas, hardglas en draadglas)
  • Isolatieglas (HR++, zonwerend glas, inbraak werend glas, brandwerend glas)
  • Installatieglas (entreepuien, badkamerdeuren)
  • Voorzetramen
  • Spiegelglas
  • Glas-in-lood
gevel

Ook voor glasbewerking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen geslepen randen, modelslijpen, uitsparingen, boren en UV verlijmingen.

 

Snelle levertijden

Wij hebben een grote voorraad glas in eigen huis en nauwe samenwerking met de glasfabrieken. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u graag!

Montage

Tevens kunnen wij ook glas plaatsen, van isolatieglas tot hardglazen puien!
Zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Wist u dat wij inzamelpunt zijn van Vlakglas Recycling Nederland? U kunt uw oude isolatieglas en enkelglas kosteloos storten bij ons depot aan de Verbindingsweg.

Bol Verfcentrum

Bol Verfcentrum is een onafhankelijke verfgroothandel, gericht op de professional. Als totaalleverancier van alle schildersproducten en gereedschappen kunt u als schilder voor al uw materieel bij ons terecht. Het familiebedrijf bestaat sinds 1965 en weet hoe het schildersvak werkt. Wij denken met u mee, leveren de service en producten waar u om vraagt en waar mogelijk meer.

logo bol verfcentrum

Wij beschikken over een zeer breed assortiment producten en diensten en hebben een ruime voorraad.

Door onze medewerkers steeds weer te trainen blijven zij op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en zijn zij dan ook in staat u te voorzien van de juiste advisering.

Voor onze leveringen maken wij gebruik van eigen vervoer waardoor uw bestelling met zorg wordt geleverd.

Niet het juiste antwoord gevonden?

Neem dan contact op met ons via een van onderstaande kanalen.

Bel ons

Op dit moment gesloten, weer bereikbaar vanaf 08:00

050 721 08 27

Whatsapp ons

Reactie gemiddeld binnen 2 werkdagen

050 721 08 27 Open WhatsApp

Mail ons

Reactie gemiddeld binnen 2 werkdagen

verkoop@bolglascentrum.nl

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Meer informatie