Dubbelglas Zonwerend HR++

De bescherming tegen warmte in zomer wordt door de heel geringe g-waarde van het Semco klimaatglas optimaal gegarandeerd – het licht komt naar binnen, maar de solaire energie en daarmee de hitte blijven buiten.

Het energie-intensief gebruik van airconditioningsinstallaties in de hete zomermaanden behoort tot het verleden. In het koude jaargetijde zorgt de lage Ug-waarde van klimaatglas voor een behaaglijke klimaat in de ruimte. De lange golf warmtestraling wordt terug in de ruimte gereflecteerd.

Isolatieglas Zonwerend Klima 700

Isolatieglas Zonwerend Klima 700
37% Zontoetreding
68% Lichttoetreding
Groen getint
Woningen
4-seizoenenglas
Bestellen

Isolatieglas Zonwerend Klima 600

Isolatieglas Zonwerend Klima 600
32% Zontoetreding
64% Lichttoetreding
Blauwgroen getint
Bestellen

Isolatieglas Zonwerend Klima 500

Isolatieglas Zonwerend Klima 500
26% Zontoetreding
51% Lichttoetreding
Licht spiegelend
Serrewanden
Woningen
Blauw getint
Bestellen

Isolatieglas Zonwerend Klima 400

Isolatieglas Zonwerend Klima 400
21% Zontoetreding
40% Lichttoetreding
Licht spiegelend
Serredaken
Kantoorpanden
Blauwpaars getint
Bestellen

Klimaglas voor elke toepassing

Eigen huis

klimaglas in eigen huis

Met grote vensters zijn mooie lichtdoorstroomde ruimtes mogelijk. Laat jouw welbehagen toenemen en geef de voorkeur aan klimaatglas.

Zowel in een vrijstaand huis, zoals boven op de afbeelding, als in de woonkamer in de op het zuiden liggende stadswoning; met klimaatglas genieten degenen, die een huis willen bouwen of moderniseren, een bescherming tegen oververhitting in de zomer.

Gevel

Klimaglas in kantoorpand gevel

Juist in openbare en bedrijfsgebouwen laat klimaatglas zich van zijn sterke kant zien. Door de gestegen eisen aan de zomerse hittebescherming moeten opdrachtgevers de beslissing nemen of zij met een dure airconditioning en in donkere vertrekken met beschaduwing willen leven.

Schep met klimaatglas voor jouw klanten en medewerkers een lichte, lichtdoorstroomde werkomgeving en spaar energie door af te zien van airconditioning, zij het in kantoorgebouwen, in hotels of in functiegebouwen.

Dakbeglazingen/wintertuinen

Ben je van plan om dakbeglazing of een tuinkamer te bouwen? Geniet van een ongestoorde blik op de natuur. Om ervoor te zorgen dat je geen zonnesteek krijgt, werd Semco Klima 400 speciaal ontwikkeld voor dakbeglazingen en wintertuindaken.

(Van binnen naar buiten gezien)

Werking van het daglicht

Daglicht als belangrijke factor

Daglicht impressie kantoor

"Licht is een belangrijk bestanddeel van onze natuurlijke omgeving. Weinig daglicht laat ons in een winterslaap vallen“, aldus de gerenommeerde psycholoog Prof. Jürgen Zulley. Omgekeerd werkt veel licht tegen moeheid. Het binnenvallende licht bevordert de motivatie en het prestatievermogen.

Daarom verlangen verschillende DIN-normen voldoende verlichting en minimumgrootten bij de ramen op de werkplek. Een andere reden voor een optimale gebruikmaking van het daglicht is een mogelijke duurzame energiebesparing. Grote ramen zijn daarom eigenlijk een economische noodzaak.

Natuurbioscoop in de woonkamer

De meeste mensen prefereren natuurlijk licht boven de koud aandoende atmosfeer van TL-buizen of energiespaarlampen. Studies bewijzen bovendien dat mensen die zelden met het daglicht in aanraking komen, vaker depressies hebben. Benut daarom elke kans om ook in jouw privéruimtes veel daglicht toe te laten.

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar!

Bel ons

Op dit moment gesloten, weer bereikbaar op maandag 22 april vanaf 08:00

050 721 08 27

Whatsapp ons

Reactie gemiddeld binnen 2 werkdagen

050 721 08 27 Open WhatsApp

Mail ons

Reactie gemiddeld binnen 2 werkdagen

verkoop@bolglascentrum.nl

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Meer informatie