Leveringen isolatieglas 5-10 werkdagen      -     Voor verfbestellingen (Click&Collect) kunt u mailen naar: info@bolbedum.nl of bel 050 301 28 12

Totaalleverancier

Bij Bol Glascentrum BV staan u en uw project centraal. Ieder project, groot of klein, nemen wij even serieus. Persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen zien wij als het fundament van een goede samenwerking. Toegankelijkheid is voor ons benaderbaar en bereikbaar zijn. Dit vertalen we in korte lijnen op de werkvloer. En net als u houden ook wij van duidelijke afspraken.
Wij zijn Bol Glascentrum BV. Groothandel in Glas en Verf en totaalleverancier voor de zakelijke markt. Ons assortiment is breed en veelzijdig. Onze levertijden snel en onze voorraad is groot.
Als totaalleverancier bieden wij u het complete pakket. Naast glas en verf bieden wij u een compleet assortiment non-paint- en beglazingsproducten. Van schuurmachines tot kwasten, van glasblokjes tot kitspuiten en van advies tot vakkrachten, kortom alles wat een professionele schilder en/of glaszetter nodig heeft.Bol Glascentrum

Op het gebied van glas hebben wij een groot aanbod:

  • Enkel glas (gelaagd glas, figuurglas, hardglas en draadglas)
  • Isolatieglas (HR++, zonwerend glas, inbraak werend glas, brandwerend glas)
  • Installatieglas (entreepuien, badkamerdeuren)
  • Voorzetramen
  • Spiegelglas
  • Glas-in-lood

Ook voor glasbewerking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen geslepen randen, modelslijpen, uitsparingen, boren en UV verlijmingen.

gevel

Snelle levertijden

Wij hebben een grote voorraad glas in eigen huis en nauwe samenwerking met de glasfabrieken. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij informeren u graag!

Montage

Tevens kunnen wij ook glas plaatsen, van isolatieglas tot hardglazen puien!

Wist u dat wij inzamelpunt zijn van Vlakglas Recycling Nederland? U kunt uw oude isolatieglas en enkelglas kosteloos storten bij ons depot aan de Verbindingsweg.Bol Verfcentrum

Bol Verfcentrum is een onafhankelijke verfgroothandel, gericht op de professional. Als totaalleverancier van alle schildersproducten en gereedschappen kunt u als schilder voor al uw materieel bij ons terecht. Het familiebedrijf bestaat sinds 1965 en weet hoe het schildersvak werkt. Wij denken met u mee, leveren de service en producten waar u om vraagt en waar mogelijk meer.

Wij beschikken over een zeer breed assortiment producten en diensten en hebben een ruime voorraad.

Door onze medewerkers steeds weer te trainen blijven zij op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en zijn zij dan ook in staat u te voorzien van de juiste advisering.

Voor onze leveringen maken wij gebruik van eigen vervoer waardoor uw bestelling met zorg wordt geleverd.

logo bol verfcentrum